Het beste afstudeerwerk 2010 op of van papier

Rijp of groen
Tentoonstelling 25/07/2010 – 29/08/2010

Galerie Plaatsmaken – Arnhem

Wordt er nog grafiek gemaakt op de Nederlandse academies? En hoe staat het met de kwaliteit van het tekenen? Is 2010 een mooi afstudeerjaar?

Galerie Plaatsmaken in Arnhem presenteert een selectie opvallende verse kunstenaars van de verschillende academies uit Nederland. Sommigen heel jong en nog niet helemaal rijp (maar wel al leuk genoeg om je op te verheugen!) en anderen heel doelgericht bezig hun werk onder de aandacht te brengen. Met de nieuwe toevoeging ‘beeldend kunstenaar’ op hun visitekaartje stevenen ze allemaal af op een, wat Plaatsmaken betreft, beloftevolle toekomst.

Deelnemende kunstenaars: Laura Sassen , tekeningen | Sharissa Kempen , grafiek | Ellen Ter Beek, ruimtelijk werk | Tom de Jong, tekeningen | Danique Idema, tekeningen | Fleur Dodewaard, fotografische prints | Dirk Comello, tekeningen | Roel de Boer, grafiek en installatie | Erik van Rotterdam, tekeningen

www.plaatsmaken.nl